Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi za školu

 

Šalovi za školu rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi za školu su proizvod iz našeg širokog asortimana koji radimo u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Odlikuju se toplinom, mekoćom i prijatnošću tokom nošenja pa su zato idealni da ih svojim učenicima poklonite kako bi ih zaštitili od hladne zime.

 

Šalovi za školu rade se u preko 20 boja i nijansi pa Vam se tako pruža mogućnost da ih u različitim bojama poklonite Vašim učenicima koji će ih lako kombinovati sa ostatkom odevne kombinacije. Na njima je moguća izrada veza do 10 boja pa tako možete da im dozvolite da sami osmisle detalj koji žele da imaju na sebi.

 

Osim toga uz izradu veza pruža Vam se mogućnost da na ovim šalovima za Vas izradimo naziv ili logotip škole čime ćete svoje učenike svakako izdvojiti od učenika drugih škola. Šalovi za školu mogu se lako kombinovati i sa kapama iz naše ponude jer se rade od istog materijala i u istim bojama, pa Vam se tako pruža mogućnost da im poklonite zimski komplet kape i šala.

 

Neka Vaši učenici sa ponosom nose naziv svoje škole na sebi i neka Vaše zalaganje da im obezbedite adekvatne uslove opravdaju dobrim uspehom i tako školu koju pohađaju izdignu na jedan visok nivo. Neka im šalovi za školu ostanu upamćeni po jednom lepom iskustvu koje su doživeli tokom školskih dana, a Vi ostanite upamćeni po tome što brinete o svojim učenicima.

 

Sigurni smo da će ih Vaši učenici rado nositi jer smo se potrudili da šalovi za školu budu izrađeni po visokim standardima i da obezbedimo trajnost kako samog materijala tako i veza izrađenog na njima.