Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi za klub

 

Šalovi za klub rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi za klub su artikal iz našeg širokog asortimana koji se radi od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Šalovi za klub odlikuju se toplinom, mekoćom i prijatnošću nošenja pa ćete uz njih svojim članovima kluba sigurno obezbediti adekvatan odevni dodatak za zimu.

 

Šalovi za klub rade se u preko 20 boja i nijansi pa ih možete prilagoditi svojim potrebama, kao i muškim i ženskim članovima kluba. Idealno se kompletiraju sa kapama iz našeg asortimana jer ih radimo u istim bojama i od istog materijala kao i šalove.

 

Na ovim šalovima moguća je izrada veza čime bi ste mogli da istaknete naziv ili logotip kluba koji se radi u 10 boja. Tako bi šalovi za klub bili pravi promoteri Vašeg kluba i sporta kojim se Vaši članovi bave. Neka Vaši sportisti budu adekvatno odeveni tokom zimskih i jesenjih dana i neka za sobom svuda šire želju za bavljenjem sportom i neka propagiraju zdrav način života.

 

Neka šalovi za klub budu pravi pokazatelji Vaše brige za sportistima kao i pokazatelj imidža i dobrog marketinga kluba. Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim idejama i željama a mi ćemo se potruditi kvalitetnom izradom i trajnošću boja veza da obezbedimo da šalovi za klub budu izrađeni po Vašoj meri.

 

Sigurni smo da će šalovi za klub biti rado nošeni i da će mnogi poželeti da Vam se pridruže i postanu članovi Vašeg kluba. Neka Vaši sportisti sa ponosom na sebi nose ove šalove i Vašu brigu za njima opravdaće dobrim sportskim rezultatima.