Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi za firmu

 

Šalovi za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bez obzira da li ste firma čiji zaposleni svoje radno vreme provode napolju izloženi određenim vremenskim uslovima ili želite da svoje poslovanje pospešite kroz dobar marketing sigurni smo da će Vam biti potrebni naši šalovi za firmu koje smo u mogućnosti da Vam ponudimo.

 

Šalovi za firmu odlikuju se toplinom, mekoćom i udobnošću tokom nošenja jer se rade od materijala koji je površinske mase 320 g/m² pa ćete time uspeti da svojim zaposlenima obezbedite adekvatnu zaštitu od hladne jeseni i zime. Osim toga ovi šalovi se mogu kompletirati i sa kapama iz našeg asortimana koje se rade od istog materijala i u istim bojama.

 

Šalovi za firmu laki su za održavanje i imaju antipilling efekat tj. ne grudvaju se tokom pranja, a radimo ih od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester sa izborom od preko 20 boja i nijansi koje će svakako zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Šalovi za firmu pogodni su za izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme čime ćete imati reklamu koja će biti vidljiva u svakom trenutku. Željeni detalj radi se u vezu sa izborom od 10 boja čijom kombinacijom adekvatno možete da istaknete naziv ili logotip firme.

 

Šalovi za firmu mogu biti i idealan poklon Vašim poslovnim partnerima i saradnicima kojima ćete na taj način pokazati koliko brinete o imidžu firme i koliko ulažete da svojim zaposlenima obezbedite adekvatne uslove za rad.

 

Obratite nam se sa svojim potrebama i željama a mi ćemo se potruditi da šalovi za firmu budu izrađeni poVašoj želji. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni uslugom koju nudimo jer smo naprednom tehnologijom osigurali kvalitet materijala samih šalova kao i trajnost izrađenog veza na njima.