Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi vezti

 

Šalovi vezti rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Ako ste osoba koja voli da u svom garderoberu poseduje odevni dodatak kao što su šalovi sigurni smo da će Vas zainteresovati naši šalovi vezti koji se rade u sopstevnoj proizvodnji sa mogućnošću izrade veza na njima.

 

Izrada veza dostupna je u 10 boja čime Vam se pruža mogućnost da se prepustite mašti i osmislite originalni detalj koji želite da imate na svom omiljenom odevnom dodatku. Šalovi vezti rade se u preko 20 boja i nijansi pa ih je vrlo lako kombinovati sa svakom odevnom kombinacijom.

 

Šalovi vezti rade se od visoko kvalitetnog materijala polara-fleece, 100% poliester koji je vrlo lak za održavanje i ima antipilling efekat tj. ne grudava se tokom pranja. Materijal je površinske mase 320 g/m² što omogućava da ovi šalovi vezti budu izuzetno topli, prijatni i mekani za nošenje.

 

Ako ste ipak osoba koja u svom vlasništvu ima firmu koju želi da promoviše kod svojih potrošača, uz izradu veza šalovi vezti mogu postati idealan promotivni materijal za Vašu firmu. Na njima je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme čime bi ste bili dostupni svuda i u svakom trenutku.

 

Poklonite svojim vernim potrošačima ili poslovnim partnerima i saradnicima idealan poklon koji će ih čuvati tokom zime i sigurni smo da će ga rado nositi na sebi i biti Vaša reklama. Pokažite imidž svoje firme i želju da uložite u dobar marketing a u tome će Vam pomoći naši šalovi vezti.