Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi sa štampom

 

Šalovi sa štampom rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako bi Vam omogućili adekvatan proizvod koji će zadovoljiti Vaša očekivanja i Vaše standarde zbog osetljivosti materijala od koga se rade šalovi sa štampom želimo da Vam ponudimo izradu veza željenog detalja koji neće oštetiti materijal i pri tom vrlo je trajnih boja i visokog kvaliteta.

 

Šalovi sa štampom rade se od visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m² sa izborom izrade u preko 20 boja i nijansi što ove šalove čini lakim za kombinovanje uz svaku odevnu kombinaciju. Ovi šalovi sa štampom rađeni su od materija koji je vrlo prijatan, mekan i topao pa će Vas tokom zime sigurno čuvati od hladnih dana. Mogu se vrlo lepo kombinovati i sa kapama iz našeg asortimana jer ih radimo od istog materijala i u istim bojama, pa tako možete imati idealnu zimsku kombinaciju koja će Vas tokom zime grejati.

 

Ako ste vlasnik firme i u želji da svoju firmu istaknete u prvi plan šalovi sa štampom mogu odlično pomoći Vašem marketingu i pospešiti Vaše poslovanje. Uz izradu reklamnog teksta, logotipa ili naziva firme šalovi mogu postati svakodnevni odevni dodatak Vaših zaposlenih ili kao adekvatan zimski poklon Vašim poslovnim partnerima ili potrošačima kojima ćete na taj način pokazati dobro poslovanje i želju za napredovajem i širenjem poslovanja.

 

Na Vama je samo da osmislite kakav detalj želite da imate na ovim šalovima a mi ćemo Vam uz kvalitetnu tehnologiju i uz izradu do 10 boja u vezu artikal kao što su šalovi sa štampom prilagoditi Vašim željama i potrebama.