Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi sa nazivom firme

 

Šalovi sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi sa nazivom firme rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester na kome je moguća izrada naziva firme u vezu sa izborom do 10 boja. Šalovi sa nazivom firme rade se u preko 20 boja i nijansi pa ih je lako kombinovati i nositi uz svaku odevnu kombinaciju.

 

Uz izradu naziva firme dobićete reklamu koji će svi želeti da nose jer su ovi šalovi sa nazivom firme izuzetno mekani, prijatni i lgani za nošenje jer ih radimo od materijala koji je površinske mase 320 g/m². Laki su za održavanje i imaju antipilling efekat, tako da se tokom pranja ne grudvaju.

 

Sigruni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom i izradom jer smo se potrudili da naprednom tehnologijom osiguramo trajnost boja izrađenog veza kao i samih šalova. Neka šalovi sa nazivom firme budu Vaši promoteri poslovanja i poklonite ih svojim poslovnim sardnicima i partnerima i pokažite im koliko ste spremni da svoju firmu izdignete na još jedan viši nivo poslovanja.

 

Poklonite ih Vašim vernim potrošačima i korisnicima ulsuga a oni će Vam uzvratiti poverenjem i redovnim dolaskom, a pri tom će biti i Vaša reklama i tako zainteresovati nove potrošače za Vaše usluge. Šalovi sa nazivom firme će postati prepoznatljivi svuda i zato smo sigurni da su oni prava stvar za Vas.

 

Obratite nam se sa svojim potrebama i željama a mi ćemo se potruditi da artikal kao što su šalovi sa nazivom firme izradimo po Vašoj meri i tako postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca ovog artikla.