Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi sa logom

 

Šalovi sa logom rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi sa logom su artikal iz našeg širokog asortimana proizvoda na kome je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva) čime bi ste dobili adekvatan reklamni materijal svoje firme.

 

Šalovi sa logom rade se od visoko kvalitetnog materijala polara 100% polieste koji je lak za održavanje i ima antiplling efekat tj. ne grudva se tokom pranja. Uz površinsku masu materijala od 320 g/m² obezbedili smo da šalovi sa logom budu mekani, topli i prijatni za nošenje.

 

Šalovi sa logom rade se u preko 20 boja i nijansi pa ih je lako kombinovati i uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju bilo da je u pitanju poslovno oblačenje ili sportska varijanta. Na njima se logotip radi u vezu sa izradom u 10 boja čijom adekvatnom kombinacijom se mogu prilagoditi Vašim potrebama i željeni detalj se može vrlo lepo naglasiti na ovim jednobojnim šalovima.

 

Uz izradu logotipa šalovi sa logom postaće vaša najbolja reklama koju mogu svi nositi, kako Vaši zaposleni tako i Vaši verni potrošači. Šalovi sa logom mogu biti vrlo lep i prikladan poklon za Vaše poslovne partenere i saradnike kojima će te kroz to pokazati koliko brinete o imidžu svoje firme kao i koliko želite kroz dobar marketing da pospešite poslovanje svoje firme.

 

Neka svi budu Vaša pokretna reklama i neka se baš ove godine nose šalovi sa logom Vaše firme i sigurni smo da ćete biti zadovoljni rezultatima svoga ulaganja jer smo se potrudili da kvalitetom i trajnošću opravdamo Vaše ukazano poverenje.