Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi po porudžbini

 

Šalovi po porudžbini rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Šalovi po porudžbini su proizvod iz našeg asortima koji za Vas prema Vašim potrebama možemo da izradimo u određenoj boji i sa željenim detaljem u vezu po Vašem izboru. Šalovi po porudžbini se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester koji je lak za održavanje i ima antipilling efekat tj. ne grudvaju se tokom pranja.

 

Ovi šalovi po porudžbini zbog materijala koji je površinske mase 320 g/m² odlikuju se toplinom, mekoćom i prijatnošću tokom nošenja pa smo zato sigurni da će ih svi rado nositi. Na njima je moguća izrada veza po Vašoj želji u 10 boja pri čemu željeni detalj svakako možete da istaknete i stavite u prvi plan na jednobojnim šalovima.

 

Uz izradu veza pruža Vam se mogućnost da ovi šalovi po porudžbini postanu promotivni materijal Vaše firme jer je na njima moguća izrada reklamnog teksta, logotipa il naziva firme. Šalovi po porudžbini mogu se naručiti za potrebe Vaše firme kako bi svojim zaposlenima obezebdili adekvatne uslove rada ili kao poklon zaposlenima, poslovnim saradnicima ili vernim potrošačima.

 

Pokažite imidž svoje firme, dobro poslovanje i želju za napredovanjem kroz dobar marketing, a u svemu tome pomoćiće Vam naši šalovi po porudžbini.

 

Garantujemo Vam kvalitet izrade kako samog materijala od koga se rade šalovi po porudžbini tako i vezenog detalja na njima, zbog čega smo sigurni da ćete postati još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.