Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi naručiti

 

Šalovi naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako se bliže hladni jesenji i zimski dani tako sigurno sve više razmišljate kakav bi šal želeli da nosite ove godine. Kako bi Vam u tome pomogli i olakašali Vam izbor u ponudi su naši šalovi naručiti koje možete prema boji ili željenom vezenom ili štampanom detalju na njima da naručite adekvatan šal za Vas.

 

Šalovi naručiti se rade od visoko kvalitetnog materijala polara, 100% poliester sa izborom u preko 20 boja i nijansi koje se mogu lako i lepo kombinovati sa svakom odevnom kombinacijom. Šalovi naručiti se rade od materijala koji je površinske mase 320 g/m² što ove šalove svakako čini mekanim, toplim i prijatnim za nošenje.

 

Šalovi naručiti se mogu vrlo lepo kombinovati i sa kapama iz našeg asortimana koje radimo od istog materijala i u istoj boji kao što su šalovi. Na njima je moguća izrada detalja po Vašoj želji u vezu sa izborom do 10 boja pa Vam se pruža mogućnost da osmislite originalan detalj koji ćete imati na sebi.

 

Za one koji su ipak poslovniji i žele na neki način da pospeše poslovanje svoje firme uz dobar marketing, šalovi naručiti su prava stavr za Vas. Šalovi naručiti mogu postati promotivni materijal Vaše firme jer je na njima moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme čime dobijate reklamu dostupnu svima i u svakom trenutku. možete ih pokloniti svojim poslovnim partnerima ili vernim potrošačima, a mogu ih nositi i Vaši zaposleni. Sigurni smo da će ih svi rado nositi jer smo se potrudili da ih izradimo od visoko kvalitetnog materijala i da naprednom tehnologijom osiguramo trajnost izrađenog veza na njima.