Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi kupiti

 

Šalovi kupiti rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Sigurno ste se više puta pitali da li je moguće adekvatan proizvod kupiti na jednom mestu i uz to dobiti izradu željenog detalja u vezu ili štampi na njemu-da moguće je jer su naši šalovi kupiti upravo takvi.

 

Bez obzira da li je u pitanju želja za dobrim marketingom ili potreba da se ima nešto unikatno u garderoberu, svakako će se šalovi kupiti uraditi po vašoj meri i želji. Šalovi kupiti se rade u preko 20 boja i nijansi pa ih je lako kombinovati i uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Osim što će Vas grejati tokom hladnih zimskih i jesenjih dana šalovi kupiti će i vrlo lepo izgledati na Vama i upotpunjavati Vašu odevnu kombinaciju.

 

Šalovi kupiti rade se od visoko kvalitetnog materjala polara, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m². Laki su za održavanje i imaju antipilling efekat tj. ne grudvaju se tokom pranja. Na njima je moguća izrada veza ili štampe (štampa nije preporučljiva) u 10 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom svoj željeni detalj možete da istaknete na jednobojnom šalu.

 

Šalovi kupiti mogu biti i adekvatan poklon Vašim zaposlenima, poslovnim partnerima ili potrošačima koji će rado na sebi nositi Vašu reklamu i Vašu firmu predstavljati svuda i u svakom trenutku. Na njima je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme. Na Vama je samo da osmislite željeni detalj a mi ćemo za Vas uz kvalitetnu tehnologiju osigurati trajnost materijala i veza na artiklu kao što su šalovi kupiti.