Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice za školu

 

Reklamne majice za školu – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

U svetu su dugi niz godina popularne školske uniforme. Praktične su jer đaci ne habaju svoju garderobu.

 

Ove uniforme možete iskoristiti kao reklamu jer imate mogućnost štampe ili veza grba škole. Na taj način će deca veoma jasno staviti do znanja okolini da su učenici baš vaše škole.

 

Što se tiče materijala od koga se šiju, reč je o 100% pamuku, površinske mase 205 – 210 g/ m2. Render oko vrata je rebrast, sastava 96% pamuk i 4% poliester.

 

Reklamne majice za školu su veoma prijatne za nošenje i lako se održavaju, a to je ono što je svakom roditelju prioritet kada je njegovo dete u pitanju. Dizajnirane su atraktivno, univerzalno, pa ih nose dečaci i devojčice. Možete ih izabrati u nekoj od preko 20 boja i veličina od S do XXXL.

 

Postoji mogućnost kombinovanja reklamnih majica za školu sa drugim odevnim predmetima koje imamo u ponudi.

 

Kada je reč o grbu škole, može da se uradi na dva načina. Jedan je da ga izvezemo (najviše 12 boja), a drugi je da ga štampamo (najviše 6 boja). Za koju god varijantu da se odlučite nećete pogrešiti. Vaša školska uniforma biće obogaćena jednim detaljem koji vama može pomoći prilikom upisa u novu školsku godinu.

 

Pored ovog tipa reklamnih majica postoji još 4, a to su: ranglan majice, funkcional majice, ženske majice bez rukava i top majice.

 

Odaberite proizvod koji je najprikladniji za vas, a mi smo sigurni da će ispuniti vaša očekivanja.