Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice za klub

 

Reklamne majice za klub – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Inovacija je osnova svakog uspešnog posla. Mi se trudimo da svojim klijentima, iz sezone u sezonu, ponudimo neke nove proizvode, ili čak stare ali sa novim detaljima i mogućnostima. Izradu naših odevnih predmeta bazirali smo na kvalitetu.

 

Reklamne majice za klub su jedan od takvih proizvoda. Rade se od 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Render oko vrata je rebrast, sirovinskog sastava 96% pamuk i 4% poliester.

 

Izuzetno su udobne za nošenje, i lako ih je održavati. Vole ih žene i muškarci jer su atraktivne i jednostavno ih je uklopiti sa drugim odevnim predmetima.

 

Velika prednost reklamnih majica za klub je što se na njima može štampati ili vezti grb kluba. Na taj način imaćete reklamu gde god se članovi nalaze. Štampu radimo najviše u 6, a vez u 12 boja.

 

Kada govorimo o bojama, na raspolaganju vam je paleta od preko 20 boja, tako da su vaše mogućnost u pogledu kombinovanja proizvoda velike. Što se tiče veličina, rade se od S do XXXL.

 

Osim ovih, šijemo i ranglan majjice, funkcional majice, ženske majice bez rukava i top majice.

 

Velika ponuda proizvoda i vrhunski kvalitet su zahtevi klijenata koje uvek rado ispunjavamo. Naši stalni kupci su dokaz da svoj posao dobro obavljamo.