Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice vezti

 

Reklamne majice vezti – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Tokom godina rada na polju tekstila shvatili smo da je, osim kvaliteta, bitan i marketing da bi firma uspešno poslovala. Zato mi svojim klijentima pored tekstilnih proizvoda nudimo i mogućnost reklamiranja na istim. Uvek se možete odlučiti za jednu od varijanti, štampati ili vezti.

 

Toplo vam preporučujemo naše reklamne majice vezti. Na taj način, logotip vaše firme će biti prisutan na svakom mestu gde se vaši zaposleni radnici nalaze. Osim toga, nosiće proizvod od 100%, veoma udoban i lak za održavanje. Površinska masa materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Potrudili smo se da dizajn ovog proizvoda prilagodimo i muškarcima i ženama. Vaša je odluka da li će ih nositi u istoj boji ili ne. Mi smo vam pružili mogućnost izbora od preko 20 boja, dok je vez moguć najviše u 12 boja.

 

Napomenuli bi da je render oko vrata rebrast i sirovinskog sastava 96% pamuk i 4% elastin. Na raspolaganju su vam dimenzije od S do XXXL.

 

Na raspolaganju su vam ranglan majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i top majice.

 

Spremni smo za svaku novu saradnju, a kada se klijent i naredne sezone vrati kod nas sa nekim novim predlozima, to je, svakako, dokaz našeg uspeha u radu.