Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice vezene

 

Reklamne majice vezene – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Vez na tekstilu se jednostavno i lako radi, a klijentima daje mogućnost reklamiranja.

 

Reklamne majice vezti su kvalitetan i udoban proizvod koji pruža zadovoljstvo radnicima koji ih nose. Šiju se od 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Render oko vrata je rebrast i od 96% pamuka i 4% poliestera.

 

Posebnu pažnju smo posvetili samom dizajnu majica. Zahvaljujući tome mogu se kombinovati sa ostalim proizvodima našeg asortimana.

 

Reklamne majice vezene su savremen proizvod, jednostavan za održavanje. Veoma su funkcionalne i popularne među ženama i muškarcima. Šiju se u veličinama od S do XXXL. Što se tiče odabira boje, na raspolaganju vam je paleta od preko 20 boja, s tim što vez radimo najviše u 12 boja.

 

Zahvaljujući svom obliku i kvalitetu reklamne majice vezene se mogu nositi na najrazličitijim radnim mestima.

 

Osim njih u ponudi imamo i funkcional majice, ranglan majice, top majice i ženske majice bez rukava. Ako se odlučite za bilo koji od ovih tipova majica nećete pogrešiti, jer sve su osmišljene i urađene tako da ispune vaše zahteve i očekivanja.