Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice štampati

 

Reklamne majice štampati – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Prvenstveni cilj naše firme su zadovoljni klijenti. To je moguće odličnom komunikacijom i korišćenjem najkvalitetnijih materijala. Znamo da smo uspeli u svom zadatku onda kada nam se klijent vrati i sledeće sezone sa nekim novim predlozima i zahtevima. Uvek smo spremni da ih dočekamo i nađemo najbolje zajedničko rešenje.

 

Jedan od najatraktivnijih proizvoda je reklamna majica štampati. Razlog tome je kvalitet materijala od koga se šije, 100% pamuk, i mogućnost reklamiranja firme na njoj. Kada vaš logotip oštampamo na ovom proizvodu imate reklamu na svakom mestu gde su vaši zaposleni radnici. Složićete se, to je pravi potez svake ozbilje firme.

 

Radne majice štampati su veoma lak odevni predmet za održavanje. Lako se peru i udobne su za nošenje. Render oko vrata je rebrast, sastava 96% pamuk i 4% elastin. Atraktivan dizajn omoguća da ih nose muškarci i žene. Površinska masa materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Na raspolaganju su vam veličine od S do XXXL. U ponudi imamo i top majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i ranglan majice.

 

U zavisnosti od vaših potreba možete ih kombinovati sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana (kačketi, prsluci, duksevi). Sve što treba da uradite je da dođete kod nas a mi ćemo se potruditi da ispunimo sve vaše zahteve u najkraćem mogućem roku.