Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice štamparija

 

Reklamne majice štamparija – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Prvenstveni cilj naše firme je zadovoljenje potreba kupaca. Odlučili smo se da proizvode ponudimo u vidu štampe ili veza na tekstilu. Na taj način svojim klijentima omogućavamo veoma originalno i praktično reklamiranje jer gde se nalaze njihovi zaposleni radnici koji nose naču opremu tu je prisutan i logotip firme.

 

Veoma smo ponosni na dosadašnji uspeh. Naša reklama je preporuka stalnih kupaca koji se iznova vraćaju sa novim idejama i zahtevima. Jedan od najatraktivnijih artikala u vrelim letnjim danima su reklamne majice štamparija.

 

Dizajnirane su jednostavno, i kao takve veoma su udobne za nošenje. Zahvaljujući svom klasičnom kroju mogu se kombinovati sa drugim odevnim predmetima iz naše ponude. Linije kroja se ne razikuju za muškarce i žene, pa ih mogu nositi i jedni i drugi.

 

Reklamne majice štamparija su napravljene od 100% pamuka, s tim što render oko vrata ima sastav 96% pamuk i 4% elastin, i rebrast je. Površinska masa materijala je 205 – 210 g/m2. Kvalitetne su, dugotrajne i veoma jednostavne za održavanje.Šiju se u veličinama od S do XXXL u više od 20 boja. Treba napomenuti da se štampa logotipa radi najviše u 6 boja.

 

Pored njih u ponudi imamo ranglan majice, top majice, funkcional majice i ženske majice bez rukava.

 

U mogućnosti smo da svojim kupcima ponudimo pomoć ukoliko imaju bilo kakve nedoumice i pitanja. Naš tim stručnjaka koji radi na izradi radnih majica štampati veoma rado će izaći u susret i pomoći koliko je to u njegovoj moći.