Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice štampane

 

Reklamne majice štampane – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Ako tražite način da reklamirate vašu firmu, reklamne majice štampane su pravi proizvod za vas. Na njima možete štampati vaš logotip i time obezbediti reklamu gde god su vaši zaposleni radnici.

 

Reklamne majice štampane se šiju od 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Render oko vrata je rebrast, od 96% pamuka i 4% poliestera. Izuzetno su udobne za nošenje, lake za održavanje i veoma funkcionalne. Tim koji je radi na njihovoj izradi ima u vidu činjenicu da će ih možda nositi muškarci i žene, pa su univerzalnog dizajna. Često se kombinuju sa ostalim proizvodima koje imamo u ponudi.

 

Na raspolaganju vam je paleta od preko 20 boja. Veliki je izbor veličina, od S do XXXL.

 

Osim ovih majica imamo i ranglan majice, top majice, funkcional majice i ženske majice bez rukava. Sve one su istih ili sličnih karakteristika i ispunjavaju zahteve kupaca. Vi samo treba da znate šta je vama potrebno, ostalo prepustite nama.