Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice sa štampom

 

Reklamne majice sa štampom – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Reklamne majice sa štampom su jedan od najprodavanijih proizvoda tokom letnjeg perioda. Univerzalnog su kroja pa se mogu nositi na najrazličitijim radnim mestima (stovarištima, magacinima, pumpama, školama, kafićima itd). Zahvaljujući štampanom logotipu firme na ovom proizvodu imaćete reklamu gde god se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Odlučili smo se da naše proizvode radimo isključivo od najkvalitetnijih materijala, pa tako i ovaj šijemo od 100% pamuka. Jedino je render oko vrata u kombinaciji 96% pamuk i 4% elastin i rebrast je. Površinska masa materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Reklamne majice sa štampom su potpuno neodoljive jer su udobne za nošenje. Lako se održavaju i dugotrajne su. Zahvaljujući dizajnu mogu ih nositi muškarci i žene.

 

U mogućnosti smo da vam ponudimo veličine od S do XXXL. Zavisno od potreba kupca šiju se u preko 20 različitih boja, s tim što je štampa najviše u 6 boja.

 

Osim njih u ponudi imamo ranglan majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i top majice.

 

Ukoliko kupac ima bilo kakvu nedoumicu, pitanje u vezi proizvoda ili problem, može se obratiti našem timu a oni će u najkraćem mogućem roku pokušati da nađu pravo rešenje.Prvenstveni cilj našeg poslovanja je zadovoljan klijent. Njegovo ponovno vraćanje kod nas, iz sezone u sezonu, sa novim idejama i zahtevima znači da smo cilj ostvarili.