Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice sa nazivom kluba

 

Reklamne majice sa nazivom kluba – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Prednost reklamnih majica sa nazivom kluba je što u isto vreme poboljšavaju izgled članova koji ih nose i promovišu klub na svakom mestu gde se oni nalaze.

 

Ono što je veoma bitno je da reklamne majice sa nazivom kluba rade se od visokokvalitetnog 100% pamuka. Render oko vrata je od 96% pamuka i 4% poliestera, i rebrast je. Površinska masa ovog materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Reklamne majice sa nazivom kluba su maksimalno konforne. Lako se održavaju, a još lakše kombinuju sa drugim odevnim predmetima koje imamo u ponudi. Zbog svog univerzalnog kroja mogu ih nositi žene i muškarci. Na raspolaganju vam je paleta od preko 20 boja, pa su vaše mogućnosti u pogledu kombinovanja velike.

 

Bitno je da napomenemo da na ovom radnom, odevnom predmetu možete vezti ili štampati logotip vašeg kluba. Vez radimo najviše u 12, a štampu u 6 boja.

 

Pogledajte neke od drugih tipova majica koje radimo. Na raspolaganju su vam i funkcional majice, top majice, ženske majice bez rukava i ranglan majice.

 

Znamo da su vaše ambicije veoma velike kada je u pitanju posao. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili, možda, zahtev koji se odnosi na reklamne majice sa nazivom kluba na raspolaganju smo vam. Dokaz našeg uspeha jeste odlična komunikacija sa klijentima.

 

Pored ovih imamo i druge vrste majica, a to su: ranglan majice, funkcional majice, ženske majice bez rukava i top majice.