Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice sa nazivom firme

 

Reklamne majice sa nazivom firme – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Kada je reč o reklamiranju neke firme osnovno pravilo je da ta reklama bude prisutna na svakom mestu. Za njen nastanak i opstanak na tekstilnom proizvodu koji odaberete odgovorni smo mi. Da bi se to postiglo neophodno je koristiti kvalitetne materijale i ne štedeti na njima. I upravo to je tajna našeg uspeha.

 

Pažljivo kreirane reklamne majice sa nazivom firme poboljšaće izgled vaših zaposlenih radnika. Šiju se od 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Render oko vrata je sastava 9&% pamuk i 4% polyester, i rebrast je.

 

Savreme i atraktivan izgled ovog odevnog predmeta će svakako probuditi interesovanje kod posmatrača. Univerzalne su pa ih mogu nositi muškarci I žene. Njihovu radnu opremu možete razdvojiti odabirom neke od preko 20 boja.

 

Imate mogućnost veza ili štampe naziva vaše firme, s tim što vez radimo najviše u 12 a štampu u 6 boja. Od veličina na raspolaganju su vam od S do XXXL.

 

Reklamne majice sa nazivom firme su istovremeno udobne za nošenje i lake za održavanje. Mogu se kombinovati sa drugim odevnim predmetima našeg širokog asprtimana. Jednostavno su neophodne!

 

Pored njih radimo i druge tipove majica: funkcional majice, top majice, ženske majice bez rukava i ranglan majice.

 

Zahvaljujući dobrom timu koji je zadužen za nastanak ovog i drugih proizvoda, u mogućnosti smo da klijentima pružimo punu podršku tokom saradnje. Oni koji se iznova vraćaju kod nas, sa novim idejama i predlozima za njihovu opremu, dokaz su našeg uspešnog rada.