Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice sa logom

 

Reklamne majice sa logom – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Da bi bilo koja firma uspešno poslovala neophodno je da pokrije tržište sa svim oblicima reklamiranja. Na taj način će biti prisutni svuda i na svakom mestu. Reklamne majice sa logom su jedan od proizvoda koje mi nudimo svojim klijentima jer se pokazalo da su veoma efikasne na tom polju.

 

Osim što se šiju od najkvalitetnijeg 100% pamuka, na sebi imaju i logo, pa gde god se radnici nalaze tu je i reklama firme u kojoj su zaposleni. Render oko vrata je rebrast i kombinacije je 96% pamuk i 4 % poliester. Površinska masa ovog materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Reklamne majice sa logom su izuzetno atraktivne i veoma udobne za nošenje. Lako se održavaju, a još lakše kombinuju sa drugim odevnim predmetima našeg širokog asortimana.

 

Paleta boja za šivenje ovog odevnog predmeta je preko 20 boja. Logo firme se može štampati ili vezti, samo što štampu radimo najviše u 6, a vez u 12 boja. Na raspolaganju su vam veličine od S do XXXL. Isto tako, radimo i druge tipove majica: top majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i ranglan majice.

 

Bilo koji problem ili nedoumicu možete rešiti sa našim stručnim timom. Uvek smo spremni za dobru komunikaciju i stalnu saradnju. Nove ideje i predlozi klijenata za novu sezonu su dokaz našeg uspešnog rada i podsticaj za traganje za novim odevnim predmetima i kombinacijama.

 

Ako se bavite nekim poslom, ako vam treba dobra i originalna reklama, ako zahtevate kvalitet, došli ste na pravo mesto!