Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice poručiti

 

Reklamne majice poručiti – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Danas, kada je konkurencija i izbor proizvoda više nego veliki veoma je teško odlučiti se i poručiti pravi odevni predmet. U zavisnosti od vaših potreba mi vam svojim savetima možemo pomoći.

 

Za vrele letnje dane koristite radne majice poručiti. To je pravi artikal za vas jer se radi od najkvalitetnijeg pamuka, 100%. Render oko vrata je rebrast i kombinacije 96% pamuk i 4%poliester. Površinska masa materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Reklamne majice poručiti su savremen i veoma udoban proizvod za nošenje. Atraktivne su, dugotrajne i uvek aktuelne. Mogu ih nositi muškarci i žene. Zahvaljujući dizajnu mogu se kombinovati sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana.

 

Šiju se u veličinama od S do XXXL. Kada tome dodate mogućnost odabira neke od preko 20 boja, radne majice poručiti su potpuno neodoljiv odevni predmet.

 

U zavisnosti od želja kupca u mogućnosti smo da vam ponudimo štampu ili vez logotipa. Štampu radimo najviše u 6 a vez u 12 boja. Naša ponuda obuhvata i druge tipove majica, a to su: top majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i ranglan majice.

 

Veoma smo ponosni na svoj uspeh. Zahvaljujući kvalitetu koji nam je na prvom mestu kod izrade proizvod klijenti se uvek iznova vraćaju sa nekim novim zahtevima i idejama.