Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice po porudžbini

 

Reklamne majice po porudžbini – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Naći i poručiti dobar i kvalitetan odevni predmet nije lak posao, i mi to dobro znamo. Zato smo okupili tim koji će raditi isključivo na tom polju. Naši stalni klijenti su dokaz da svoj posao dobro obavljamo.

 

Reklamne majice po porudžbini šiju se od 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Render oko vrata je rebrast i sastava 96% pamuk i 4% poliester.

 

Ovaj odevni predmet je izuzetno udoban za nošenje, atraktivan je i lako se održava. Zahvaljujući kroju mogu ga nositi muškarci I žene. Veoma lako se uklapa sa drugim proizvodima našeg asortimana.

 

Njihov dizajn omogućava nošenje na bilo kom radnom mestu (u kafiću, školi, na stovarištu, u magacinu itd.).

 

Reklamne majice po porudžbini se rade u preko 20 boja i u veličini od S do XXXL. Vezenje logotipa firme je najviše u 12, a štampanje u 6 boja.

 

Osim ovih majica, šijemo i ranglan majice, funkcional majice, ženske majice bez rukava i top majice. Vaše je samo da kažete koji tip je vama potreban, a mi ćemo se potruditi da zadovoljimo vaše kriterijume i isporučimo robu u najkraćem mogućem roku.