Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice naručiti

 

Reklamne majice naručiti – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Sa ponosom možemo reći da su reklamne majice naručiti jedan od najčešće prodavanih proizvoda u vrelim letnjim danima. To je verovatno zato što se rade od 100% pamuka, i što odišu svojim kvalitetom. Površinska masa ovog materijala je 205 – 210 g/m2.

 

Ranglan oko vrata je rebrast, i kombinuje se od 96% pamuka i 4% poliestera. Ovaj odevni predmet veoma je atraktivan i udoban za nošenje. Zahvaljujući dizajnu, tj. kroju proizvoda mogu ga bez problema nositi muškarci i žene. Samo im treba prilagoditi veličinu, ona je u rasponu od S do XXXL.

 

Reklamne majice naručiti rade se u preko 20 boja. Omogućili smo vam štampu ili vez logotipa firme na njima. Vez radimo najviše u 12 a štampu u 6 boja. Na taj način imaćete još jedan oblik reklame gde god se vaši zaposleni radnici nalaze.

 

Mogu se nositi na stovarištima, u kafićima, školama i drugim najrazličitijim radnim mestima.

 

Od početka rada naše firme postavili smo sebi zadatak da uvek zadovoljimo potrebe i zahteve naših klijenata. Kada se oni vrate sledeće sezone sa novim predlozima za njihovu radnu opremu to znači da smo ovaj zadatak uspešno obavili.

 

Pored ovog tipa majica radimo i druge. Tu su top majice, ženske majice bez rukava, funkcional majice i ranglan majice.

 

Dođite i uverite se sami u pouzdanost reklamnih majica naručiti i svih ostalih odevnih predmeta koje šijemo.