Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci za firmu

 

Radni prsluci za firmu - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Prava reklama za Vašu firmu je Vaš logo ili reklamni tekst na radnim prslucima za firmu. S obzirom na njihov moderan dizajn, Vaši zaposleni će ih sa zadovoljstvom nositi u svakoj prilici, na radnom mestu ali i van njega. Samim tim će broj ljudi koji vidi Vašu reklamu biti veći.

 

Radni prsluci za firmu su veoma udobni za nošenje i radnici u njima mogu nesmetano da obavljaju svaki posao, a istovremeno su zaštićeni od vetra i hladnoće.

 

Radni prsluci za firmu su dugotrajni i izdržljivi jer su napravljeni od materijala visokog kvaliteta, kepera, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m².

 

Pogodni su za obavljanje aktivnosti u uslovima smanjene vidljivosti pošto imaju fosforescentne pastpule celom dužinom zadnjeg dela rukava, u visini grudi i iznad pojasa.

 

U našoj ponudi imate izbor od preko 12 boja za radne prsluke, a u istim tim bojama izrađujemo i ostale delove radne uniforme kao što su radne pantalone, bermude, radne treger-pantalone itd.

 

Praktičnosti radnih prsluka doprinose veliki džepovi sa zatvaračima i rajsferšlus Full Zip YKK koji radimo u osnovnoj boji.