Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci vezti

 

Radni prsluci vezti - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci vezti se izrađuju u sopstvenoj proizvodnji od visokokvalitetnog kepera, 65% poliester, 35% pamuk, čija površinska masa iznosi 245 g/m². Ovako kvalitetan materijal je savršena podloga za vez Vašeg logotipa ili reklamnog slogana.

 

Radni prsluci vezti su modernog dizajna i lepo se uklapaju uz ostale delove garderobe. Tim pre što smo Vam omogućili izbor od preko 12 boja za radne prsluke. U istim tim bojama radimo i radne pantalone, majice, košulje i dukseve, tako da kod nas možete obući svoje radnike od glave do pete.

 

Ako se odlučite za radne prsluke vezti, bićete sigurni u bezbednost Vaših zaposlenih. Naime, svaki radni prsluk na sebi ima fosforescentne pastpule u visini grudi, iznad pojasa i celom dužinom zadnjeg dela rukava.

 

Veliki džepovi će biti od koristi radnicima u svakoj prilici jer su dovoljno veliki da u njih može stati manji alat i ostale potrebne sitnice.

 

Sistem kopčanja čini rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji preklopljen ojačanom lajsnom koja se na krajevima kopča nitnama.