Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci vezeni

 

Radni prsluci vezeni - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Ako želite da objedinite sredstvo za rad i reklamni materijal onda su radni prsluci vezeni pravo rešenje za Vas. Mogu Vam poslužiti kao interesantan i pre svega efektan način reklamiranja. Vaš logotip ili reklamni slogan u vezu na radnom prsluku izgledaće lepo i videće ga veliki broj ljudi.

 

Radni prsluci vezeni su pogodni za rad na putevima, gradilištima, u radionicama, servisima, proizvodnim pogonima itd. Štite od prljavštine i, što je još bitnije, od vetra i hladnoće. Veoma su udobni i lagani jer se radnici u njima nesmetano kreću i obavljaju sve poslove.

 

Materijal od kog su izrađeni je visokokvalitetni keper, 65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m². Proizvodimo ga u više od 12 boja a Vi birate onu koja Vam odgovara. Rajsferšlus Full Zip YKK radimo u osnovnoj boji, dok zatvarače džepova, pojas i kragnu izrađujemo u kontrastnoj boji zarad boljeg vizuelnog efekta.

 

Iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava, radni prsluci vezeni su opremljeni fosforescentnim pastpulima radi veće bezbednosti Vaših zaposlenih u uslovima smanjene vidljivosti.