Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci štampati

 

Radni prsluci štampati - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Ako imate potrebu za kvalitetnim i praktičnim radnim prslucima, na pravom ste mestu. Radni prsluci štampati poseduju oba kvaliteta i predstavljaju idealnu podlogu za vez ili štampu motiva ili teksta po Vašem izboru.

 

Napravljeni su od visokokvalitetnog kepera, 65%poliester, 35%pamuk, površinske mase 245 g/m². Na sebi imaju rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, dok Vam za boju prsluka nudimo paletu od preko 12 nijansi. To omogućava lako kombinovanje radnih prsluka sa ostalim delovima garderobe.

 

Ukoliko Vaši radnici obavljaju poslove i u uslovima smanjene vidljivosti, uz radne prsluke sa štampom na sebi biće bezbedni jer oni imaju fosforescentne pastpule. Nalaze se iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.

 

Radni prsluci štampati su udobni za nošenje i, što je veoma važno, praktični. Pošto su ruke slobodne, radnik koji nosi ovaj prsluk može nesmetano da obavlja svaki posao a zahvaljujući velikim džepovima, sitniji alat će mu uvek biti pri ruci.