Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci štampani

 

Radni prsluci štampani - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci štampani se u sopstvenoj proizvodnji izrađuju od materijala visokog kvaliteta, kepera, koji predstavlja mešavinu poliestera -65% i pamuka-35%, 245 g/m². Štampa na ovakvom materijalu je dugotrajna a i sama po sebi poseduje kvalitet.

 

Vi birate boju prsluka a mi Vam nudimo paletu od preko 12 nijansi materijala. U istoj boji radimo i rajsferšlus Full Zip YKK koji je preklopljen ojačanom lajsnom a ona se na krajevima kopča nitnama. Nitne kao mali ali lepi i praktični detalji se još nalaze na džepovima na grudima i krajevima šniranja.

 

Mislili smo i na bezbednost Vaših zaposlenih pa smo radne prsluke štampani opremili fosforescentnim pastpulima. Nalaze se iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava. Zahvaljujući njima Vaši zaposleni će biti uočljiviji u uslovima smanjene vidljivosti.

 

Radni prsluci štampani imaju našivena četiri džepa koji su vrlo praktični s obzirom da su dovoljno veliki da radnici u njima mogu nositi sitniji alat i ostale potrebne stvari.