Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci sa vezom

 

Radni prsluci sa vezom - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezbednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci sa vezom predstavljaju jedan od velikog broja naših tekstilnih proizvoda koje ukrašavamo vezom ili štampom po Vašoj želji. Svi proizvodi su izrađeni u sopstvenoj proizvodnji od materijala visokog kvaliteta.

 

Radni prsluci sa vezom su proizvedeni od kepera, 65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m². Radimo ih u boji po Vašoj želji a nudimo Vam paletu od preko 12 nijansi. U boji koja je kontrastna boji prsluka radimo kragnu, pojas i zatvarače džepova.

 

Prsluci na sebi imaju četiri džepa i rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji preklopljen ojačanom lajsnom koja se na krajevima kopča nitnama. Fosforescentni pastpuli su dekorativni ali su tu pre svega zbog bezbednosti radnika u uslovima smanjene vidljivosti.

 

Radni prsluci sa vezom su pogodni za radnike na gradilištima, putevima, u servisima i radionicama itd. Praktični su jer čuvaju od hladnoće i vetra a ruke su slobodne što je važno za nesmetano obavljanje poslova.