Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci sa štampom

 

Radni prsluci sa štampom - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezbednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

U sopstvenoj prozvodnji vršimo kvalitetnu izradu tekstilnih proizvoda koje oplemenjujemo vezom ili štampom. Jedan od tih proizvoda jesu radni prsluci sa štampom koji se prave od materijala visokog kvaliteta. Reč je o keperu, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m².

 

Radni prsluci sa štampom su lagani, udobni za nošenje i ne ometaju vršenje poslova, što je od velike važnosti za radnika koji nosi ovakav prsluk. Praktični su jer poseduju četiri džepa pa će radnicima alat i slične potrebne sitnice uvek biti na dohvat ruke.

 

Više od 12 boja Vam je na raspolaganju a na Vama je da izaberete onu koja odgovara Vašim željama i potrebama. Vizuelni efekat će biti upotpunjen kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u boji koja je kontrastna boji osnove prsluka. Rajsferšlus Full Zip YKK se radi u osnovnoj boji.

 

Budite sigurni da su Vaši radnici bezbedni u uslovima smanjene vidljivosti, jer radni prsluci sa štampom na sebi imaju fosforescentne pastpule iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.