Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci sa nazivom firme

 

Radni prsluci sa nazivom firme - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Naziv Vaše firme se može naći u kvalitetnom vezu ili štampi na radnim prslucima koje pravimo u sopstvenoj proizvodnji i za čiji kvalitet garantuje naše dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih potrošača.

 

Radni prsluci sa nazivom firme mogu biti zanimljiv i efektan način reklamiranja. U susretu sa Vašim zaposlenim mnogi ljudi će videti Vašu reklamu i opredeliti se za Vaše usluge.

 

Materijal od kog izrađujemo radne prsluke sa nazivom firme je visokokvalitetni keper, 65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m². Materijal ovakvog kvaliteta je dugotrajan i obezebeđuje dugotrajnost veza i štampe na njemu.

 

Da bi Vaši zaposleni bili bezbedni u uslovima smanjene vidljivosti, radni prsluci sa nazivom firme imaju fosforescentne pastpule. A kako bi im sitniji alat u svakom trenutku bio pri ruci, našili smo četiri velika džepa.

 

Osim praktičnosti, radni prsluci sa nazivom firme imaju i estetsku komponentu. Možete izabrati boju materijala iz naše palete od preko 12 boja a kragnu, pojas i zatvarače džepova ćemo uraditi u kontrastnoj boji. Rajsferšlus Full Zip YKK se radi u osnovnoj boji.