Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci sa logom

 

Radni prsluci sa logom - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci sa logom su dobar i praktičan vid reklamiranja Vaših usluga jer ste u isto vreme Vašim zaposlenim obezbedili radnu uniformu i svojoj firmi reklamni materijal. Izvezen logotip Vaše firme na radnom prsluku će izgledati lepo i privlačiće brojne poglede.

 

Trajnost veza i materijala je zagarantovana jer mi u proizvodnji koristimo samo visokokvalitetne materijale. U ovom slučaju je to keper, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m².

 

Radni prsluci sa logom su idealni za ljude koji svoj posao obavljaju i u uslovima smanjene vidljivosti, jer na sebi imaju fosforescentne pastpule. Nalaze se iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.

 

U zavisnosti od boja Vašeg logotipa, možete izabrati pogodnu nijansu prsluka kao podlogu. Nudimo Vam izbor od preko 12 nijansi za osnovu prsluka. Rajsferšlus Full Zip YKK radimo u osnovnoj boji a kragnu, pojas i zatvarače džepova u kontrastnoj boji.

 

Ako želite originalnu i efektnu reklamu, radni prsluci sa logom su idealno rešenje!