Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci reklamni

 

Radni prsluci reklamni - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci čine neizostavan deo radne uniforme a istovremeno predstavljaju odličan način reklamiranja.

 

Vaš logotip ili reklamni tekst će lepo izgledati na našim prslucima i sigurno će privlačiti pažnju ljudi, na taj način možda povećati broj klijenata i pospešiti obim poslovanja.

 

U sopstvenoj proizvodnji izrađujemo radne prsluke reklamne od visokokvalitetnog kepera, 65% poliester, 35% pamuk površinske mase 245 g/m². Osim kvaliteta samog materijala, garantujemo Vam i kvalitet izrade svih naših proizvoda.

 

Naše radne prsluke krase fosforescentni pastpuli koji imaju zanimljiv vizuelni efekat ali njihova namena je od mnogo veće važnosti. U uslovima smanjene vidljivosti Vaši zaposleni će biti uočljiviji i time bezbedniji ukoliko na sebi imaju naše radne prsluke.

 

Radni prsluci reklamni se rade u više od 12 boja, a detalji kao što su kragna, pojas i zatvarači džepova u boji koja je kontrastna osnovi. Rajsferšlus Full Zip YKK je standardno u osnovnoj boji i preklopljen je ojačanom lajsnom koja se na krajevima kopča nitnama.