Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci poručiti

 

Radni prsluci poručiti - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

U boji koju Vi izaberete, sa motivom ili tekstom po Vašoj želji, u sopstvenoj proizvodnji izrađujemo kvalitetne radne prsluke sa vezom ili štampom.

 

Radni prsluci poručiti su obavezan i nezamenljiv deo svake radne uniforme. Preko majice, duksa ili košulje, štitiće Vaše zaposlene od vetra i hladnoće, ali i prljavštine. Pružiće Vašim zaposlenima komfor pri radu i udobnost pri svakom pokretu.

 

Izrađujemo ih od materijala visokog kvaliteta, što garantuje njihovu dugotrajnost i izdržljivost. Reč je o keperu, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m².

 

Polar prsluke poručiti možete lepo kombinovati sa ostalom garderobom jer mi Vam nudimo paletu od preko 12 boja za izradu radnih prsluka.

 

Kako bi Vaši zaposleni bili uočljivi i prepoznatljivi, kragna, pojas i zatvarači džepova su urađeni u kontrastnoj boji. Rajsferšlus Full Zip YKK se radi u osnovnoj boji.

 

U uslovima smanjene vidljivosti, osoba koja nosi radni prsluk štampati može biti bezbedna jer na prsluku postoje fosforescentni pastpuli.

 

Uz radne prsluke možete poručiti i ostale delove radne uniforme za čiji kvalitet takođe garantujemo.