Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci naručiti

 

Radni prsluci naručiti - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci naručiti su jedan od velikog broja proizvoda kojim se ponosimo pre svega zbog kvaliteta materijala koji koristimo u izradi istih, ali i samog procesa proizvodnje. Osim što poseduju kvalitet, radni prsluci naručiti imaju moderan dizajn koji priliči i mladima i starima.

 

U proizvodnji radnih prsluka naručiti koristimo keper visokog kvaliteta, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m².

 

Osnova prsluka se radi u više od 12 boja a kragna, pojas i zatvarači džepova su uvek u kontrastnoj boji, što izaziva lep vizuelni efekat. Tom efektu doprinosi i rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, kao i četiri velika džepa.

 

U uslovima kada je vidljivost smanjena, lep vizuelni efekat daju i fosforescentni pastpuli koji svetle, ali njihova mnogo bitnija uloga jeste da omoguće bezbednost onih koji ih nose.

 

Radni prsluci naručiti su pogodni za radnike u radionicama, na gradilištima i putevima, u proizvodnim pogonima itd. Lagani su za nošenje, praktični i dekorativni.