Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci kupiti

 

Radni prsluci kupiti - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezebednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Ako želite kvalitetne radne prsluke kupiti, udobne i lagane za nošenje, prsluke koji se lepo uklapaju uz ostalu garderobu i predstavljaju originalan način da reklamirate Vašu frimu, na pravom ste mestu.

 

Mi Vam nudimo radne prsluke kupiti, proizvod izrađen od visokokvalitetnog kepera, 65% poliester, 35%pamuk, čija površinska masa iznosi 245 g/m². Ovaj materijal je idealna podloga za Vašu reklamu, u vidu logotipa ili reklamnog teksta koji ćemo mi izvezti.

 

Na raspolaganju imate paletu od preko 12 boja, na Vama je samo da odaberete onu pravu. Možete je izabrati u skladu sa bojom radnih panatalona ili bermuda koje takođe imamo u ponudi.

 

Radni prsluci na sebi imaju fosforescentne pastpule koji su od velike koristi za bezbednost na radu. Nalaze se iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.

 

Pri izradi radnih prsluka mislili smo na svaki detalj. Rajsferšlus Full Zip YKK smo izradili u osnovnoj boji i preklopili ojačanom lajsnom koja se na krajevima kopča nitnama.

 

Naše dugogodišnje iskustvo u izradi tekstila, veza i štampe, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, garantuju Vam kvalitet naših usluga i proizvoda.