Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za KP čistoća

 

Radni kombinezoni za KP čistoća rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Rad u preduzeću KP čistoća svakako podrazumeva nošenje radne uniforme kao što su radni kombinezoni kako bi se zaposlenima u ovoj ustanovi omogućilo adekvatno obavljanje radnih obaveza. Kako bi bili u prilici da Vaši zaposleni imaju odgovarajuću radnu garderobu sigurni smo da će Vam biti neophodni naši radni kombinezoni za KP čistoća koje radimo u sopstvenoj proizvodnji. Radni kombniezoni za KP čistoća odlikuju se udobnošću i komotitetom tokom rada ali i adekvatnom otpornošću i na loše vremenske uslove jer se rade od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površisnkom masom materijala 245 g/m².

 

Radni kombinezoni za KP čistoća rade se u preko 12 boja pa tako svojom ponudom možemo sigurno da zadovoljimo Vaše potrebe kako bi imali adekvatnu radnu garerobu. Standardno se ovi radni kombinezoni za KP čistoća rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, sa rajsferšlusom ful Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Osim toga na sebi imaju i fosforescenti paspul radi bolje sigurnosti zaposlenih tokom rada.

 

Radni kombniezoni za KP čistoća rade se od istog materijala i u istim bojama kao i radne jakne iz naše ponude koje možete lako i lepo da kompletirate i imate potpunu radnu uniformu za svoju firmu. Kako bi tokom rada Vaši zaposleni bili u mogućnosti da promovišu Vašu firmu moguća je izrada reklamnog teksa, logotipa ili naziva firme u vezu ili štampi na artiklu kao što su radni kombinezoni za KP čistoća.

 

Pokažite koliko brinete o svojim zaposlenima kojima želite da obezbedite adekvatne uslove rada i sigurni smo da će Vam oni uzvratiti svojim povećanim učinskom i boljim rezultatima rada. Neka Vaši poslovni partneri i saradnici kao i korisnici usluga vide koliko ulažete u svoje poslovanje i kakav jedinstven stil i imidž firme i njenih zaposlenih imate a sve to uz naš artikal kao što su radni kombinezoni za KP čistoća.