Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za građevinarstvo

 

Radni kombinezoni za građevinarstvo rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombiezoni za građevinarstvo rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radni kombinezoni za građevinarstvo odlikuju se otpornošću, trajnošću i udobnošću tokom nošenja i omogućavaju nesmetano obavljanje radnih aktivnosti. Kako bi svojim zaposlenima u otežanim uslovima rada omogućili adekvatnu radnu garderobu sigurni smo da su naši radni kombinezoni za građevinarstvo prava stvar za Vas.

 

Radni kombinezoni za građevinarstvo rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama a takođe se lako kombinuju i sa radnim jaknama iz naše ponude čime bi ste uspeli da Vašim zaposlenima obezbedite kompletnu radnu garderobu. Ovi radni kombinezoni za građevinarstvo standardno na sei imaju kragnu, pojas, zatvrače džepova, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Na sebi pored toga imaju i fosforescentni paspul radi povećane bezbednosti u radu.

 

Radni kombinezoni za građevinarstvo pogodni su za izradu veza i štampe čime bi ste mogli da na ovim radnim kombninezonima imate reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampa u 6 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom dodatno možete da istaknete svoj željeni detalj. Vaši zaposleni će rado na sebi nositi ove radne kombinezone sa Vašom reklamom i tako tokom rada promovisati svuda i u svakom trenutku Vašu firmu i delatnost kojom se bavite.

 

Omogućite svojim zaposlenima da imaju adekvatnu radnu uniformu kao što su naši radni kombinezoni za građevinarstvo koji će ih u lošim vremenskim uslovima štiti i čuvati. Ukažite nam svoje poverenje i prepustite nam da za Vas u svojoj proizvodnji izradimo artikal kao što su radni kombinezoni za građevinarstvo i sigurni smo da ćete biti zadovoljni kako samim kvalitetom kombinezona tako i izrađenim vezom i štampom na njima.