Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni za firmu

 

Radni kombinezoni za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni za firmu mogu se koristiti u skoro svim delatnostima kao vid radne uniforme zaposlenima u nekoj firmi. Radni kombinezoni za firmu su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji se radi od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radimo ih u preko 12 boja i lako se mogu prilagoditi Vašim potrebama u zavisnoti od delatnosti kojom se bavite.

 

Radni kombinezoni za firmu standardno se rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Ovi radni kombinezoni omogućavaju Vašim zaposlenima ne smetani rad tokom nošenja jer su izuzetno komotni i lagani. Omogućavaju da tokom nošenja Vaši zaposleni budu zaštićeni od loših vremenskih uslova tokom rada na terenu a radi povećane sigurnosti na njima se nalazi i fosforescentni paspul. Kako bi bili u prilici da kompletirate radnu garderobu za zaposlene u Vašoj firmu radni kombinezoni za firmu se lako i lepo uklapaju sa radnim jaknama iz naše ponude.

 

Radni kombinezoni za firmu pogodni su za izradu veza ili štampe čime možete na ovim kombinezonima da istaknete svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Izrada veza ili štampe pmogućava da se na ovim kombinezonima nađe reklamni materijal, naziv ili logotip fime čime ćete dobiti reklamu dostupnu svima i u svakom trenutku. neka radni kombinezoni za firmu budu vaša najbolja reklama i neka Vaši zaposleni sa ponosom i zadovoljstvom budu Vaši promoteri.

 

Obratite nam se sa svojim potrebama i željama jer smo sigurni da smo uz kvalitetnu izradu i dizajn postigli da radni kombinezoni za firmu zadovolje sve neophodne standarde za odevanje zaposlenih u jednoj firmi. Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo kako samog materijala tako i zrađenog veza ili štampe na njima pa Vas zato očekujemo kako bi postali još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika.