Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni vezeni

 

Radni kombinezoni vezeni rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrasnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni vezeni su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji je namenjen zaštiti na radu zaposlenih u nekoj firmi ali osim toga uz izradu veza ovi radni kombinezoni vezeni mogu biti i adekvatan reklamni materijal. Radni kombinezoni se rade od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Izuzetno su udobni, trjani i ne remete normalno funkcionisanje tokom obavljanja radnih aktivnosti.

 

Radni kombinezoni vezeni standardno se rade sa kragnom, pojasom, zatvaračima džepova, prednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, sa rajferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Pored toga na sebi imaju i fosforescenti paspul čime se dodatno osigurava bezbedan rad zaposlenih na terenu. Radimo ih u preko 12 boja pa smo zato sigurni da ćete ih lako prilagoditi svojim potrebama.

 

Izrada veza na ovim radnim kombinezonima dostupna je u 10 boja pa tako možte osmisliti originala detalj koji želite da istaknete na ovim kombinezonima, bilo da je u pitanju reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Tako ćete biti u prilici da Vaši radni kombinezoni budu reprezentatitvni i da Vas predstavljaju svuda i u svakom trenutku tokom rada Vaših zaposlenih. Sigurni smo da će ih rado nositi i rado biti Vaša reklama jer su rađeni po visokim standaradima i odlikuju se visokim kvalitetom i udobnošću.

 

Pudite ponosni na Vaše zaposlene dok na sebi budu nosili artikal kao što su radni kombinezoni vezti jer ćete tako predstavljati svoj jedinstven imidž firme kao i Vašeg poslovanja. Kako bi imali kompletnu radnu garderobu ovi radni kombinezoni vezeni se idealno kombinuju sa radnim jaknama iz naše ponude koje se rade u istim bojama i od istog materijala. Očekujemo da nam se obratite sa svojim potrebama i željama kako bi radni kombinezoni vezeni bili izrađeni po Vašoj meri.