Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni štampati

 

Radni kombinezoni štampati rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni štampati su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji se može korisiti kao radna uniforma u soko svim delatnosti tj. imaju široku primenu upotrebe. Da bi ste svojim zaposlenima obezbedili da po visokim standardima obezbedite adekvatne uslove rada uz adekvatnu garderobu potrudili smo se da radni kombinezoni svojim kvalitetom, funkcijom i dizajnom budu upravo takvi. Radimo ih od visoko kvalitetnog materijala kepra koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m².

 

Radni kombinezoni štampati rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama i standardno se rade sa kragnm, pojasom, zatvaračima džepova, rednjim delovima rukava i delovima nogavica u kontrastnoj boji, sa rajsferšlusom full Zip YKK i nitnama na džepovima i krajevima šniranja. Kako bi osigurali bezbednost zaposlenih koji nose ove kombinezone na njima se nalazi i fosforescentni paspul.

 

Radni kombinezoni štampati pogodni su izradu štampe u 6 boja čime bi ste mogli da istaknete svoj reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Tako bi Vaši zaposleni na sebi imali reklamu koju će promovisati svuda i u svakom trenutku tokom rada sa poslovnim saradnicima i korisnicima usluga. Neka Vaši zaposleni sa ponosom na sebi nose reklamu firme u kojoj rade i neka na taj način tokom svojih radnih obaveza budu pravi predstavnici Vaše firme. Pokažite svoj jedinstveni imidž kroz Vaše zaposlene odevene u artikal kao što su naši radni kombinezoni štampati.

 

Na Vama je samo da nam se obratite sa svojim potrebama i idejama šta bi ste želeli da se nađe na Vašim kombinezonima a mi ćemo kvalitetnom izradom i trajnošću boja štampe da vam obezbedimo da radni kombinezoni štampati budu po Vašoj meri i Vašim željama. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni uslugom koju Vam nudimo i artiklom koji smo u mogućnosti da prilagodimo Vama po pitanju veličine, boje i izrađene štampe na njemu.