Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni štampani

 

Radni kombinezoni štampani rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrasnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni štampani rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinskom masom 245 g/m². Radimo ih u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama a lako i lepo se kompletiraju i sa radnimm jakanam iz naše ponude koje se rade u isitim bojama i od istog materijala.

 

Radni kombinezoni štampani odlikuju se udobošću, komotitetom i trajnošću a standardno na sebi imaju kragnu, pojas, zatvarače džepova, prednje delove rukava i delove nogavica u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Imaju na sebi i fosforescentni paspul čime smo osiguralni dodatnu bezbednost zaposlenih tokom rada na terenu ili u otežanim uslovima rada.

 

Radni kombinezoni štampani pogodni su za izradu štampe čime možete na ovim radnim kombinezonima da imate reklamni tekst, logotip ili naziv svoje firme. Izrada štampe radi se u 6 boja pa tako dodatno možete istaći svoj željeni detalj. Radni kombinezoni štampani postaće Vaša reklama moju će tokom rada svakodnevno na sebi nositi vaši zaposleni i tako promovisati Vašu firmu i delatnost kojom se bavite svuda i u svakom trenutku. pokažite svojim poslovnim partnerima i saradnicima koliko brinete da Vaši zaposleni imaju adekvatnu garderobu tokom rada ali i koliko brinete da svoju firmu dobrim marketing podignete na još viši nivo poslovnosti.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo jer smo se potrudili da ispunimo sve standarde po pitanju kvaliteta i dizajna i zato Vas očekujemo da nam se obraite sa svojim potrebama kako bi radni kombinezoni štampani bili izrađeni po Vašoj meri i Vašoj želji i tako postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika naših usluga.