Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni naručiti

 

Radni kombinezoni naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaračima džepova u kontrasnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kominezoni naručiti rade se u sopstvenoj proizvodnji i mogu se koristiti u skoro svakoj delatnosti kao radna uniforma zaposlenih. Radni kombinezoni naručiti rade se od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pmauka sa povšrinskom masom 245 g/m². Na sebi standardno imaju kragnu, zatvarače na džepovima, pojas, prednji deo rukava i delove nogavica u kontrstnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Pored toga radi povećane bezbednosti radni kombinezoni naručiti na sebi imaju fosforescenti paspul.

 

Radni kombinezoni naručiti rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama. Osim toga kako bi imali potpunu garderobu zaposlenih ovi radni kombinezoni naručiti mogu se kompletirati sa radnim jaknama iz naše ponude koje se rade od istog materijala i u istim bojama. Radni kombinezoni naručiti su izuzetno udobni i prijatni za nošenje i ne remete normalno funkcionisanje tokom rada pa će ih Vaši zaspoleni rado nositi.

 

Izrada reklamnog teksa, logotipa ili naziva firme na artiklu kao što su radni kombinezoni naručiti mogu se po Vašem izboru raditi u vezu ili štampi. Izrada veza dostupna je u 10 boja a štampa u 6 boja čijim ćete adekvatnim izborom i kombinacijom lako uspeti da dodatno istaknete svoj željeni detalj na ovim kombinezonima. Uz izradu vezenog ili štampanog detalja Vaši radni kombinezoni naručiti postaće reprezentativni i u njima će Vaši zaposleni promovisati Vašu firmu svuda i u svakom trenutku tokom svakodnevnog obavljanja radnih aktivnosti.

 

Radni kombinezoni naručiti su pravi izbor za Vas jer ih je moguće prilagoditi Vašim potrebama po pitanju veličine, boje i izradi vezenog ili štampanog detalja na njima. Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo i zato Vas očekujemo da nam se obratite sa svojim potrebama i željama kako bi radni kombinezoni naručiti bili izrađeni poVašoj meri.