Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone za školu

 

Radne pantalone za školu – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Vaši zaposleni radnici, pa čak i đaci koji imaju potrebu za ovakvim proizvodom, biće više nego zadovoljni ukoliko im omogućite da ga nose. Radne pantalone za školu osim što su rađene od kvalitetnog materijala, komotne su, fleksibilne i izdržljive pa će oni biti opušteni tokom rada. Šivene su od kepera. Reč je o kombinaciji 65% kepera i 35% pamuka. Površinska masa je 245g/m2.

 

Ako njihov posao zahteva da imaju džepove, i za to smo se pobrinuli. Na raspolaganju su im dve vrste, sa poklopcem i usečeni. Džepovi sa poklopcem se rade standardno u istoj boji a poklopac je u kontrasnoj boji. Jedan se nalazi na butini a druga na zadnjoj strani desno. Usečeni džepovi su na bokovima. Za one koji žele nešto od opreme da zakače, tu je našivena gajka. Pojas, kao i potkolenica, je u kontrasnoj boji, s tim što je ukrašen fosforescentnim paspulom.

 

Kada je reč o veličinama, na raspolaganju su vam od S do XXXL. Imate i paletu od 12 boja, pa čak i mogućnost kombinovanja sa drugim odevnim predmetima (majicama, duksevima, košuljama itd.). Sve što treba da kažete je broj radnih pantalona za školu koji vam je potreban a za ostalo mi ćemo se pobrinuti.