Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone za restoran

 

Radne pantalone za restoran – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Svaki restoran zahteva besprekornu čistoću. Stalno prljanje i menjanje radne opreme je neminovno. Mi vam preporučujemo radne pantalone za restoran.

 

Proizvod je vrhunskog kvaliteta, otporan je i fleksibilan. Radi se o kombinaciji dva matrijala, 65% poliestra i 35% pamuka. Reč je o keperu površinske mase 245 g/m2.

 

Za potrebnu opremu koja se koristi u restoranima možete koristiti džepove, i to dve vrste. Džepovi sa poklopcem se rade u istoj boji, s tim što je poklopac u kontrasnoj. Jedan je na butini, a drugi sa zadnje strane desno. Druga vrsta su usečeni džepovi, ima ih dva i nalaze se na bokovima.

 

Pojas i potkolenica se rade standardno u kontrasnoj boji, dok je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom. Za zaposlene radnike, muškarce i žene, obezbedili smo veličine od S do XXXL, i paletu od preko 12 boja.

 

Radne pantalone za restoran možete kombinovati, u zavisnosti od godišnjeg doba, i sa drugim proizvodima (majicama, košuljama, kačketima itd.).