Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone za klub

 

Radne pantalone za klub – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Ovaj proizvod mogu da koriste i zaposleni radnici kluba i njegovi članovi. Da bi se jasno videla razlika između njih možete ih izabrati u različitim bojama. U ponudi je paleta od preko 12 boja.

 

Radne pantalone za klub su kvalitetno izrađen odevni predmet od kepera, kombinacije 65% poliestra i 35% pamuka. Površinska masa materijala je 245 g/m2. Osim što odlično stoje, fleksibilne su, udobne i otporne.

 

Poseduju dve vrste džepova, usečeni i sa poklopcem. Usečeni se nalaze na bokovima, dok oni sa poklopcem su raspoređeni jedan pozadi desno a drugi na napred na butini. Ova vrsta džepa se radi standardno u istoj boji, dok je poklopac u kontrasnoj boji. Za kačenje alata ili nekog drugog sitnog pribora može se koristiti našivena gajka. Potkolenica i pojas se rade standardno u kontrasnoj boji, s tim što je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom.

 

Ovaj odevni predmet je dostupan svima jer se radi u veličimana od S do XXXL.

 

Svakako, radne pantalone za klub možete kombinovati sa drugim proizvodima našeg asortimana. Potrebe prilagodite godišnjim dobima pa odaberite majice, dukseve, košulje ili druge artikle koji vam odgovaraju.