Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone za firmu

 

Radne pantalone za firmu – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Ukoliko posedujete firmu u okviru koje se bavite bilo kojim tipom posla potreban vam je ovaj proizvod. Mi vam, naravno, preporučujemo dobar kvalitet koji se ogleda u izdržljivosti, fleksibilnosti, trajnosti. Nećete se pokajati.

 

Za izradu radnih pantalona za firmu koristimo keper, materijal kombinacije 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2.

 

Ako vas interesuje funkcionalnost našeg proizvoda možemo se pohvaliti kvalitetnom izradom više vrsta džepova. Na raspolaganju su vam dva džepa sa poklopcem. Naravno, džep je standardno u istoj boji,a poklopac je u kontrasnoj boji. Jedan je na zadnjoj strani desno a drugi na butini. Na bokovima su urađena dva usečena džepa. Mislili smo i na gajku, za one koji imaju potrebu za stvarima na dohvat ruke. Pojas, kao i potkolenicu šijemo standardno u kontrasnoj boji, dok je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom.

 

Imate i paletu od preko 12 boja i mogućnost kombinovanja sa drugim proizvodima našeg asortimana. Vaše je samo da shvatite da su vam potrebne radne pantalone za firmu, ostalo je naš posao.