Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone vezti

 

Radne pantalone vezti – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Vezti na proizvodima naše palete znači omogućiti svojoj firmi da bude istaknuta gde god se vaši zaposleni nalaze. Kada tome pripišemo kvalitet materijala koje koristimo onda ne smete propustiti ovu priliku.

 

Radne pantalone vezti su pravljene od kepera tj. materijala sastavljenog od 65% poliestra I 35% pamuka. Ova kombinacija pruža fleksibilnost i izdržljivost prilikom rada zaposlenih, što I jeste vaš cilj. Svemu tome dodajte i mogućnost kombinovanja sa ostalim odevnim predmetima našeg asortimana i odabira od preko 12 boja.

 

Radne pantalone vezti se rade u veličinama od S do XXXL. Opremljene su sa dva usečena džepa na bokovima i džepom sa poklopcem na desnoj butini. Na zadnjoj strani desno je još jedan džep sa poklopcem. Za kačenje odredjenih alata imate i dodatnu gajku. Pojas je u kontrasnoj boji i ima fosforescentni paspul, dok je potkolenica takodje u kontrasnoj boji.

 

Ukoliko odlučite da spojite udobno i korisno, odlučite se za naše radne pantalone vezti. U isto vreme istaknućete logotip vaše firme i vaši zaposleni će nositi odevni predmet konforan i izdržljiv.