Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone vezene

 

Radne pantalone vezene – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena proizvodnja.

 

 

Ako je vaš posao vezan za kafić, magacin, stovarište, restoran ili neko drugo radno mesto, ovaj odevni predmet će vam biti potreban. Kada tome dodamo i mogućnost vezenja logotipa vaše firme, svakako je neizostavan. Imaćete prisutnu reklamu gde god se vaši zaposleni radnici budu nalazili.

 

Radne pantalone vezene se rade od kepera, površinske mase 245 g/m2 i kombinacije 65% poliester i 35% pamuk. Materijal je kvalitetan pa je ovaj proizvod otporan i fleksibilan.

 

Džepovi sa poklopcem se nalaze na butini I na zadnjoj strain desno.Rade u istoj boji, s tim što je poklopac u kontrasnoj. Druga vrsta su usečeni džepovi. Njih ima dva i nalaze se na bokovima. Pojas i potkolenica se rade standardno u kontrasnoj boji, dok je pojas ukrašen fosforescentnim paspulom. Za zaposlene radnike, muškarce i žene, obezbedili smo veličine od S do XXXL, i paletu od preko 12 boja.

 

Radne pantalone za restoran se kombinuju sa drugim odevnim predmetima koje imamo u ponudi, u zavisnosti od godišnjeg doba (majicama, košuljama, kačketima itd.).